Savršeno mjesto za ugodan odmor

Udoban odmor očekuje vas u apartmanima Magnolia i Iris ove godine. Samo nekoliko minuta pješke od centra grada, apartmani se nalaze se u tihom kvartu koji vam osigurava privatnost i odmor uz prekrasan pogled na Rabački zaljev.

Ugodni i šarmantni apartmani

Apartmani imaju smještajne jedinice koje zadovoljavaju potrebe svih gostiju - od onih koji putuju sami ili u paru i traže bazu iz koje mogu istražiti okolinu pa do onih koji odlaze na odmor u srednjoj ili većoj skupini.

Opustite se u prekrasnom ambijentu

Rabac i okolica stimuliraju sva osjetila, sa pogledima koji se protežu od dubokog plavenila do tamnog zelenila, uz miris i šum mora i šume.

Istražite istarske specijalitete

Saznajte koje su delicije u sezoni za vrijeme vašega odmora i uživajte u jelu za pamćenje u nekom od mnogobrojnih istarskih restorana.

Kuća Magnolia

Kuća se nalazi na brežuljku te se pruža prekrasan pogled na more, Rabački zaljev i rivu. Blizina centra grada i mora pruža mogućnost pješaćenja do mora, šetnice ili restorana.

  • 4 apartmana
  • Besplatani bežični internet
  • Besplatno parkiralište na posjedu
  • Prekrasan pogled na more

Saznajte više      Galerija

Napišite nam email na info@apartments-magnolia-iris.com
ili nas nazovite izravno +385 (0)98 175 57 36

Biti će nam drago odgovoriti na sva vaša pitanja.
Pošaljite nam upit

Kuća Iris

Apartmani Iris nalaze s u Rapcu (Istra) mjestu veoma pogodnom za obiteljski odmor. Osim lijepih i urednih plaža te izuzetno čistog mora, gostima na raspolaganju stoje tereni za mnogobrojne sportske aktivnosti.

  • 12 apartmana
  • Besplatani bežični internet
  • Besplatno parkiralište na posjedu
  • Vrt sa sunčanom terasom i roštiljem

Saznajte više      Galerija

Kako do nas

Apartmani se nalaze u samom centru dinamičnog obalnog gradića Rapca. Obzirom da se nalaze na brežuljku, Apartmani imaju prekrasan pogled na Rabac, Rabački zaljev i okolno more i prirodu.

Rabac se nalazi samo nekoliko kilometara od grada Labina u Istri. Put iz Labina do Rapca vas vodi na prekrasnu vijugavu cestu s koje se vizure protežu na more i mediteransku floru okolice.