Destinacija

U Istri, malom ali dinamičnom poluotoku, očekuje vas toliko toga. Mnogo je razloga zašto biste trebali posjetiti Istru: prirodne ljepote, čiste plaže, duga i burna povijest, svjetski poznata gastronomija – samo su neki od njih. Priuštite si odmor iz snova!

Rabac spaja sve ono najbolje što Istra nudi gostima – plave dubine i zelena prostranstva, mjesto gdje mirisan morski povjetarac prodire do svježih šumovitih brdašca. Istra vam nudi pregršt mogućnosti, za vrijeme odmora možete odabrati mir i tišinu, opuštanje uz more ili u unutrašnjosti, ili pak avanturu i akciju, aktivan odmor. Odmor u Rapcu pruža vam niz mogućnosti – odluka je vaša! Isplanirate dane prema vašim željama i potrebama i doživite odmor za pamćenje.

Rabac

Nekadašnje tiho ribarsko selo na istočnoj obali Istre u zadnjih se pedeset godina pretvorilo u živahan turistički gradić, s urednim i čistim plažama okruženim dubokim mediteranskim šumama.

Ovaj dinamičan gradić gostima nudi gastronomske i vinske užitke – popijte omiljenu kavu ili koktel dok promatrate luku, uživajte u obiteljskoj večeri osvijetljeni zalaskom sunca – Rabac zaista spaja užitak i ljepotu.

www.istra.hr/rabac

Kristalnoo čiste plaže za savršen odmor

Plaže u gradu i okolici nude mogućnost unajmljivanja ležaljki, suncobrana kao i razne sportske opreme. Nadaleko poznate po kristalno čistom moru vrhunske kakvoće, Rabačke plaže iz godine u godinu krase Plave zastave – znak za izvrsnu kakvoću mora i uređenost plaže.

Uz kupanje, na plažama se odvijaju aktivnosti za goste svih uzrasta. Posebno se raspitajte za programe namijenjene djeci i gostima zrelije životne dobi! Za vašu sigurnost se na gradskim plažama u dnevnim satima brinu spasioci, koji štite vas i vaše najmilije dok se bezbrižno kupate u kristalnom moru.

www.istra.hr/beaches-in-rabac